strumpor dolda Svarta DESIGN med 7 Spara pack i häl och tå färgglad 7d0dbfmhb11719-Mäns Skor

 • Christina Sandström är färdledare för våra resor i Nepal och hon tipsar om filmen Himalaya av regissören Éric Valli som visas på biografen Zita i Stockholm 23 maj kl 18.Bianco BFAJA BUCKLE Sandaletter beige Mode Dam skor Vi får följa den gamle ledaren Tinle och hans jakkaravan på den strapatsrika vandringen genom Himalayas natur. Vi får även lära känna rivalen och unga hjälten Karma och lär oss att ”ensam är inte stark” – speciellt inte på 5000 meters höjd.

 • ATP Atelier Dafne Almond Vacchetta Ballerinas

  Det är något speciellt med att tälta i Okavangodeltat. Sällan kommer man så nära djuren som under tältdygnen i Okavangodeltat - lugn vi har hela tiden guider med oss som håller ögonen på både djur och natur.Bianco BFBERNA BOW skor Ballerinaskor rosa Mode Dam skorHär ute är det inte ovanligt att man ser både lejon, leopard, gepard och enorma flockar med bufflar och elefanter på en och samma dag.

Till bloggen

strumpor dolda Svarta DESIGN med 7 Spara pack i häl och tå färgglad 7d0dbfmhb11719-Mäns Skor

 • Jonas Sandström, Sydafrika-älskare och en auktoriserad Sydafrika-guide berättar om sitt andra hemland och om våra olika resor dit. Bianco BIAADORE Basic Sandal Högklackade skor

 • Datum:

  Jörgen Fredriksson tar oss med till det bästa av Himalaya och presenterar vår nya samarbetsresa med DNErbjudande. Vi får följa med på strövtåg i Nepal längs Annapurna Panorama då Himalayas sluttningar är fyllda av rosaskimrande rhododendronbuskar. Föredraget tar oss också med till Bhutan med dess unika kultur, välbevarade 1600-tals fort och en av landets häftigaste festivaler, Paro Tsechu.  

 • Datum:

  Föredrag om vår nya samarbetsresa med DN.Erbjudande till Patagonien och Eldslandet.

  Kom och lyssna och låt dig hänföras av Patagoniens vilda landskap och vackra natur. Pernilla Palacios tar oss från det pulserande Buenos Aires ner till den sydligaste delen av Patagonien, mytomspunna Eldslandet.Bianco BIACEDAAR Slip ins brun Populära herrskor Vi korsar även den vackra sjödistriktet från Chile in tillbaks till Argentina. En resa genom eld och is. 

 • Datum:

  Jörgen Fredriksson, japanolog och grundare av Världens Resor, presenterar vår nya samarbetsresa med SvDaccent till Japan. Resans tonvikt ligger i landets fantastiska arkitektur, dess moderna konst och fina trädgårdar

 • Datum:

  Följ med på en visuell resa genom den japanska kulturskatten från 600-talet till dagens Japan. Vi kontemplerar i zenbuddhistiska trädgårdar, lär känna de mjuka sidorna hos samurajerna och bekantar oss med haiku-poesi. Bianco KNOTEN Klassiska pumps sand Mode Dam skorVi ska också se nya konstsatsningar, se framtidens arkitektur och ta pulsen på ungdomskulturen i Tokyo.

 • Datum:

  Jörgen Fredriksson, sinolog och delägare i Världens Resor tar oss med på en visuell exposé längs Kinas sydöstra kust. Vi lägger tonvikt på den spännande maritima historien från tiden då Kina upptäckte sjöfarten på 1400-talet och Opiumkrigets dagar till dagens taiwanfråga. Bianco Sandaletter med kilklack svart Mode Dam skor

ATP Atelier Mei svart Vacchetta Stövlar
Billi Bi BOOTS Platta skor

strumpor dolda Svarta DESIGN med 7 Spara pack i häl och tå färgglad 7d0dbfmhb11719-Mäns Skor

Beställ vår senaste resebroschyr
Fyll i e-postadress för att få vårt digitala nyhetsbrev

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår Azzaro LETTER Stövletter brun Populära herrskor.

strumpor dolda Svarta DESIGN med 7 Spara pack i häl och tå färgglad 7d0dbfmhb11719-Mäns Skor

Vi fortsätter att upptäcka världen och gör det på vårt eget vis. Ända sedan starten 2003 har många av våra rundresor, temaresor och vandringsresor formats utifrån geografiska förtecken och historiska skeenden som binder samman regioner och länder.

Bagheera Träningsskor Rush Svart Dam
Bally JORDY FLAT Sandaler
Billi bi Pumps 8081 Guld Dam

film.westminstersynagogue.com

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Base London Ortiz Svarta bikerboots