Svart Marita Matstol Troll barnmöbler - 7d0dbfcpj2119-Hem & Inredning

 • Christina Sandström är färdledare för våra resor i Nepal och hon tipsar om filmen Himalaya av regissören Éric Valli som visas på biografen Zita i Stockholm 23 maj kl 18.Gastromax Chef´s Visp 32 cm Grå - julbak Vi får följa den gamle ledaren Tinle och hans jakkaravan på den strapatsrika vandringen genom Himalayas natur. Vi får även lära känna rivalen och unga hjälten Karma och lär oss att ”ensam är inte stark” – speciellt inte på 5000 meters höjd.

 • Westmark Frukt- och grönsaksvarv - köksrödskap

  Det är något speciellt med att tälta i Okavangodeltat. Sällan kommer man så nära djuren som under tältdygnen i Okavangodeltat - lugn vi har hela tiden guider med oss som håller ögonen på både djur och natur.grön Pan Stekpanna Barcelona 20 cm Aluminium - stekkärlHär ute är det inte ovanligt att man ser både lejon, leopard, gepard och enorma flockar med bufflar och elefanter på en och samma dag.

Till bloggen

Svart Marita Matstol Troll barnmöbler - 7d0dbfcpj2119-Hem & Inredning

 • Jonas Sandström, Sydafrika-älskare och en auktoriserad Sydafrika-guide berättar om sitt andra hemland och om våra olika resor dit. Mannerströms Laxkniv 30 cm - köksknivar

 • Datum:

  Jörgen Fredriksson tar oss med till det bästa av Himalaya och presenterar vår nya samarbetsresa med DNErbjudande. Vi får följa med på strövtåg i Nepal längs Annapurna Panorama då Himalayas sluttningar är fyllda av rosaskimrande rhododendronbuskar. Föredraget tar oss också med till Bhutan med dess unika kultur, välbevarade 1600-tals fort och en av landets häftigaste festivaler, Paro Tsechu.  

 • Datum:

  Föredrag om vår nya samarbetsresa med DN.Erbjudande till Patagonien och Eldslandet.

  Kom och lyssna och låt dig hänföras av Patagoniens vilda landskap och vackra natur. Pernilla Palacios tar oss från det pulserande Buenos Aires ner till den sydligaste delen av Patagonien, mytomspunna Eldslandet.Reisenthel Mini Maxi Påse 15 L Autumn glory (oransje) - övriga kökstillbehör Vi korsar även den vackra sjödistriktet från Chile in tillbaks till Argentina. En resa genom eld och is. 

 • Datum:

  Jörgen Fredriksson, japanolog och grundare av Världens Resor, presenterar vår nya samarbetsresa med SvDaccent till Japan. Resans tonvikt ligger i landets fantastiska arkitektur, dess moderna konst och fina trädgårdar

 • Datum:

  Följ med på en visuell resa genom den japanska kulturskatten från 600-talet till dagens Japan. Vi kontemplerar i zenbuddhistiska trädgårdar, lär känna de mjuka sidorna hos samurajerna och bekantar oss med haiku-poesi. Grönsakskniv 9cm rostfritt stål Övriga varumärken - köksknivarVi ska också se nya konstsatsningar, se framtidens arkitektur och ta pulsen på ungdomskulturen i Tokyo.

 • Datum:

  Jörgen Fredriksson, sinolog och delägare i Världens Resor tar oss med på en visuell exposé längs Kinas sydöstra kust. Vi lägger tonvikt på den spännande maritima historien från tiden då Kina upptäckte sjöfarten på 1400-talet och Opiumkrigets dagar till dagens taiwanfråga. ETI DOT Ugnstermometer Vit - kökstermometrar & timers

IMK Utensils Bakbunke 3 L Rostfritt Stål IMK InMyKitchen
Gerbera Provence Gratängform Rund Dia 20 cm (marin fikon + 9 andra färger)

Svart Marita Matstol Troll barnmöbler - 7d0dbfcpj2119-Hem & Inredning

Beställ vår senaste resebroschyr
Fyll i e-postadress för att få vårt digitala nyhetsbrev

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår Ställning Till Behållare Med Tappkran Senso Kitchen - bar & vintillbehör.

Svart Marita Matstol Troll barnmöbler - 7d0dbfcpj2119-Hem & Inredning

Vi fortsätter att upptäcka världen och gör det på vårt eget vis. Ända sedan starten 2003 har många av våra rundresor, temaresor och vandringsresor formats utifrån geografiska förtecken och historiska skeenden som binder samman regioner och länder.

Funktion Äppelskalare Rostfritt Stål - köksrödskap
Maku Ugnsform Med Lock 2 L Keramik Svart (svart) - ugnsformar
Rice Leopard print Skål D 11 cm (multi) - tallrikar & skålar

film.westminstersynagogue.com

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Muffinsform 35x26 5x3cm 12 st Övriga varumärken - bakrödskap